FAQ

Vi far samlet en masse faq omkring vores wallstickers. Faq omkring både hvordan man opsætter wallstickers, og hvordan man vedligeholder dem. Hvis du har nogen spørgsmål omkring wallsticker faq, så kontakt os gerne. Ellers har vi her en liste med de ofteste stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en wallsticker?
En wallsticker er et motiv eller en tekst som er skåret ud i tynd, selvklæbende vinyl/folie, som man kan hænge op på diverse overflader såsom væggene i sin bolig.

Hvor kan jeg sætter wallstickers op?
Du kan sætte din wallsticker op på alle plane overflader. Gipsvægge, glasvæv, tapet, skabe, fliser, borde, døre, spejle, vinduer, tablets osv. Du skal blot sørge for, at overfladen er fast, tør og ren.

Kan en wallsticker opsættes udendørs?
Nej. Vores wallstickers er kun beregnet til indendørs brug. Skriv en mail til info@deco-stickers.dk, hvis du ønsker wallstickers til udendørs brug.

Giver wallstickers fra DecoStickers.dk mærker på væggene, hvis man tager dem ned?
Nej. DecoStickers.dk benytter sig altid af et materiale af høj kvalitet. Derfor kan vores wallstickers fjernes fra væggene uden at afgive nogen form for mærker eller klister.

Min væg er meget ujævn. Hvordan sikrer jeg mig at jeres wallstickers kan bruges?
Wallstickers fra DecoStickers.dk skal kunne sidde på selv meget ujævne overflader. Men hvis du vil være helt sikker, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan sende en prøve.

Det kan også være en mulighed at varme godt på wallstickeren med evt. en hårtørre efter påsætning, da det vil vække limen, og klistrer bedre på væggen. DecoStickers.dk dækker ikke for skader på wallstickers eller væg, ved påføring af wallstickers med varme.

Jeg vil købe en wallsticker fra jeres side, men ønsker den i en anden farve. Kan jeg det?
Skriv en mail til info@deco-stickers.dk og fortæl os, hvad du ønsker, så ser vi om det er muligt.

Jeg vil købe en wallsticker fra jeres side, men ønsker den i mere end én farve. Kan jeg det?
Skriv en mail til info@deco-stickers.dk og fortæl os, hvad du ønsker, så ser vi om det er muligt.

Jeg vil købe en wallsticker fra jeres side, men ønsker den i en anden størrelse. Kan jeg det?
Skriv en mail til info@deco-stickers.dk og fortæl os, hvad du ønsker, så ser vi om det er muligt.

Jeg har en idé til en wallsticker. Er det muligt at få lavet en wallsticker efter ønske?
Skriv en mail til info@deco-stickers.dk og fortæl os, hvad du ønsker, så ser vi om det er muligt.
Du kan også vælge at sende os et billede/skitse af din ønskede wallsticker, så kontakter vi dig med et uforpligtende og godt tilbud.

Er det muligt at opsætte en wallsticker på en nymalet væg?
Det er en fordel at malingen er helt tør, for at få det bedste resultat. Derfor anbefaler vi at vente 3 uger – 1 måned inden opsætning.

Hvordan sætter jeg mine wallstickers op?
Det er let. Vi har en meget udførlig instruktion inde under fanen “Info” – “Opsætning”. Hvis der forekom- mer nogen spørgsmål. Så kontakt os på tlf. 50 77 71 84 eller info@deco-stickers.dk.

Er det en nødvendighed selv at klippe sin wallstickers ud, for at det skal ligne det på billedet.
Nej. Vi fokusere på den nemmeste opsætning af wallstickers for den enkelte kunde. Derfor er alle wall- stickers fra DecoStickers.dk blevet produceret og sendt nøjagtigt som det vises på billederne. Hvis du derudover ønsker at klippe din wallsticker til så du selv kan bestemme opsætningen, er dette selvfølgelig også muligt.

Jeg ønsker små ændringer i en bestemt wallsticker. Er det muligt?
Skriv en mail til info@deco-stickers.dk og fortæl os, hvad du ønsker, så ser vi om det er muligt.

Hvor længer holder en wallsticker?
Wallstickers fra DecoStickers.dk kan holde i minimum 5 år indendørs, og under gode forhold. Direkte sollys og fugt vil forringe wallstickerens holdbarheden.