Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Disse påskrevne handelsbetingelser gælder for samhandel med Deco-Stickers.dk, medmindre andet er nævnt. Der tages forbehold for evt. fejl, mangler, beskrivelser, størrelser og udsolgte varer. Skulle du alligevel opdage problemer med tilbud og rabatter, så kontakt os på tlf. 50 77 71 84 eller info@deco-stickers.dk

Betaling
Hos Deco-stickers.dk kan du betale med følgende betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


Alle beløb på Deco-Stickers.dk er i DKK, inkl. moms.

Vi anvender SSL-kryptering af de data der sendes over internettet, og dermed garantere vi at betaling med betalingskort hos os, er så sikkert som muligt.
Transaktionerne håndteres via YourPay.dk, som er en
danskproduceret og meget anerkendt betalingssystem.

Levering
Deco-Stickers.dk vil skabe den bedst mulige købsoplevelse for vores kunder, og derfor tager vi udgangspunkt i at alle indgåede ordrer inden klokken 12:00 i hverdage, vil blive sendt indenfor 1-3 hverdage med GLS.

Deco-Stickers.dk sørger for levering med GLS (medmindre andet angives) til modtager inden for 1-3 arbejdsdage. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af udeblevende leverancer, fremsender Deco-Stickers.dk en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer, er ikke omfattet af GLS’s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan gå op til flere dage.
Leveringen anses for udført ved udlevering af varen til kunden. Er der fejl eller mangler ved en leverance fra Deco-Stickers.dk, skal du hurtigst muligt kontakte os på info@deco-stickers.dk
Du skal ikke forsøge at opsætte en ødelagt wallsticker.

Handel med udlandet
Ønsker du at handle hos os uden for Danmarks grænse? Så kontakt os på info@deco-stickers.dk. Forsendelsesomkostningerne afhænger af hvilket land du vil have produktet tilsendt til.

Farver
Hvis de ønsker mere end én farve på deres wallsticker, eller har et ønske til en bestemt farve, så kontakt kundeservice på info@deco-stickers.dk
Vi tager forbehold på at farverne på diverse farvekort hos Deco-Stickers.dk ikke stemmer 100% overens med produktets oprindelige farve.

Reklamationsret
Deco-Stickers.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert opsætning, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Deco-Stickers.dk inden for rimelig tid.

I forbindelse med reklamationssager afholder Deco-Stickers.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

Deco Stickers
v/Bis-Reklame
Holbækvej 22
4400 Kalundborg

Tlf. 50 77 71 84
info@deco-stickers.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse. Når Deco-Stickers.dk modtager en reklamation over en vare, behandles reklamationen hurtigst muligt. Deco-Stickers.dk vil tage stilling til, om varen skal ombyttes eller om der, såfremt forbrugeren i stedet måtte ønske det eller kreditering.

Husk at oplyse os om årsagen til, at du reklamerer, og dokumentér det altid med billeder.

Husk altid at sende reklamationen retur i forsvarlig emballage i henhold til ovenstående omkring returnering og medsend en kvittering for afsendelsen således, at vi kan tilbagebetale dine omkostninger, såfremt du får medhold i din reklamation.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Deco-Stickers.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som da du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostningfrit. Du betaler selv for fragt ved fortrydelse.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen af, skal der senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@deco-stickers.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis varen er prøvet opsat, betragtes wallstickeren for brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke får købsbeløbet retur.

Når der bestilles specialordrer og lav-selv-stickers (Postkasse-stickers, navne-stickers osv.), accepterer vi ikke returneringer. Dette vil være på kundens eget ansvar. Ligeledes gælder det for stavefejl fra kundens side på specialordrer og lav-selv-stickers.

Risiko
Risikoen for varer købt hos Deco-Stickers.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Er din pakke gået i stykker under transport – dvs. at det tydeligt ses udefra, at pakken er beskadiget, så nægt modtagelse. Skulle du have taget imod den alligevel, så skriv til os og vedhæft et billede til info@deco-stickers.dk, inden du kontakter GLS. Begynd aldrig at sætte en muligvis beskadiget wallsticker op.

Ansvar
For at handle på Deco-Stickers.dk skal du være minimum 18 år, og indforstået med overnævnte handelsbetingelser. Deco-Stickers.dk tager ikke ansvaret, hvis dit wallsticker ikke passer til netop din overflade, da der er mange faktorer, der spiller ind omkring, om en wallsticker kan sidde på en specifik overflade. Deco-Stickers.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos GLS eller anden transportleverandør. Deco-Stickers.dk kan ikke drages til ansvar for bl.a. forsinkelser eller virus opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. Deco-Stickers.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark. Eventuelle uoverensstemmelser og søgsmål skal afgøres af danske domstole iht. dansk ret.