Om Deco-Stickers.dk

Hvem er vi?
Deco-Stickers.dk er en webshop, hvor vi tegner, producere og sælger wallstickers til både privat og erhverv. I Januar 2016 blev Deco-Stickers.dk opkøbt af reklamevirksomheden Bis-Reklame, og kan derfor nu tilbyde vores kunder mange års erfaring inden for både det grafiske område, som det produktionsmæssige, så derfor kan jeg med garanti stå inde for vores produkter, og den bedste kvalitet på alle vores wallstickers.

Deco-Stickers oprindelse
DecoStickers.dk åbnede den 10. februar 2015. Deco-Stickers.dk er blevet oprettet til baggrund for en passion om, at give wallstickers et helt nyt ry om at wallstickers sagtens kan være et kvalitetsprodukt, bare producenterne producere disse stickers i højeste kvalitet, med respekt for håndværket, samt at forme og sammensætte wallstickers til én enhed så det er let og overskueligt for modtageren at montere disse wallstickers. Hos Deco-Stickers.dk producere vi selv alle vores wallstickers, lige fra tegnebrættet til den færdige wallsticker.
Vi har selv maskinerne til produktionen, og har altid selv fingrene ved produkterne, så vi kan garantere at de er 100% i orden, når du modtager produkterne som kunde. Som sagt er vores wallstickers bygget på kvalitet, så derfor vil vi gå så langt at give dem navnet decostickers istedet for wallstickers.

Drømmen om at skabe personlighed i boligen
Mange husstande har endnu ikke set mulighederne for, at skabe en mere personlig bolig. Dette sætter Deco-Stickers.dk som vores klare opgave. Vi vil ved hjælp af kundernes egne ønsker om hvilken dekoration de ønsker at have ophængt i deres bolig, til en realitet.
Ved hjælp af vores smarte funktion “eget design” kan vi tilbyde, at du som kunde kan uploade skitser/billeder samt specifikationer til din perfekte wallsticker.
Vi fokuserer samtidig på, at alle kunder får den bedst mulige oplevelse, og derfor ønsker vi direkte kontakt med den enkelte kunde.